Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Welke events mag je van V-ICT-OR verwachten in juni?

29/05/2020
We geven je graag een overzichtje van wat er voor juni in the pipeline zit.
 
2 juni organiseren we de webinar 'hoe datalekken voorkomen en de veiligheid van uw digitale communicatie vergroten?'  Informatieveiligheid en gegevensbescherming blijft een aandachtspunt binnen lokale besturen. We vergeten vaak dat de meeste datalekken voortkomen uit een verkeerd gebruik van communicatie (bv. e-mail), denk aan verkeerd doorgestuurde mails bv. Ook classificatie en encryptie komen aan bod, want hoe vertrouwelijker de informatie, des te groter de voorzorgen die je moet nemen om het te beschermen.
 
Op 5 juni kun je de webinar 'til het digitale kennismanagement in uw bestuur naar een hoger niveau' volgen. Via deze webinar leer je hoe je binnen jouw bestuur een kennisbank opzet en beheert, om zo interne vragen maximaal vooraf te beantwoorden en organisatiebreed jullie oplossingen voor veelvoorkomende vragen op te lijsten.
 
Op 12 juni organiseren we een e-café. Informele gesprekken tussen pot en pint, daar gaan we voor. We nodigen alvast enkele besturen uit die de afgelopen maanden in volle crisis flinke stappen voorwaarts hebben gezet inzake digitalisering. Maar ook van jou horen we graag wat de grootste uitdagingen waren de afgelopen periode. Uiteraard willen we besturen van elkaar laten leren, maar ook wij hopen de do's en don'ts te weten te komen om jullie in de toekomst nog beter te kunnen ondersteunen.
 
Verder mag je van ons nog verwachten:
  • Een webinar rond change management
  • Een webinar rond websitetoegankelijkheid
Hopelijk tot snel!