Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

De meerwaarde van collaboration tools, ook bij een terugkeer naar kantoor

09/06/2020

De manier waarop we samenwerken is de laatste maanden grondig veranderd. Heel veel technologieën kenden een sterke groei, omdat ze een antwoord bieden op deze crisis waardoor we plots met z’n allen thuis aan het werk zijn. Ook Microsoft Teams kende een hele sterke groei. Nu wordt het belangrijk om stil te staan bij alle mogelijkheden dat Teams ons aanbiedt en hoe we de voordelen kunnen vasthouden in onze terugkeer naar kantoor. Teams kan worden beschouwd als een transparant communicatie- en samenwerkingsplatform.

Tijdens dit GRATIS webinar overlopen we de belangrijkste functionaliteiten van Teams en bekijken we hoe we de positieve impact kunnen vasthouden en structureren.

>> 16.06.2020 - 10u tot 11u
>> Meer info