Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Is jouw website klaar voor de WCAG?

11/06/2020

ZORG VOOR DIGITALE TOEGANKELIJKHEID VOOR AL JE BURGERS

Als overheidsdienst bouw je wellicht al jaren aan een uitstekende toegankelijkheid. Iedereen moet vlot over je drempel kunnen om zijn of haar zaken te regelen. Het is vandaag cruciaal om voor je (mobiele) apps en websites hetzelfde te doen. Ook die moeten toegankelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Dankzij de WCAG 2.1-richtlijnen is dit binnenkort zelfs een wettelijke verplichting. Tijd om er werk van te maken!

Tegen deze achtergrond, bieden we een audit aan die dit snel en efficiënt aanpakt. Op basis van de WCAG-richtlijnen, verrichten onze experts een UX-onderzoek. Dat betekent dat we de 'User Experience', de ervaring van je bezoekers, flink onder de loep nemen. We controleren of de webpagina's zowel inhoudelijk als technisch voldoen aan de richtlijnen.

Deze  kan verder ook  aangevuld worden  door  gebruikerstesten af te nemen. We laten de website(s) en/of applicaties dan testen door je eigen inwoners op verschillende types apparaten (desktop, mobiel, tablet).  Dat doet we aan de hand van ons eigen platform.

Tijdens ons GRATIS webinar op  9 juli van 14u tot 15u kom je er alles over te weten

>> INSCHRIJVEN