Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Webinar - Kunnen we een grensoverschrijdende vertrouwensketen voor digitaal bewijs opbouwen?

01/07/2020

Al gehoord van het LOCARD-project? Via dit project bekijken Europese landen hoe ze gezamenlijk naar een digitale bewijsketen kunnen toewerken voor onderzoekstrajecten. Zo kan je nagaan hoe digitaal bewijs tot stand is gekomen en wie aan het onderzoek heeft deelgenomen. Een digitale bewijsketen kan ook een belangrijk hulpmiddel zijn in de strijd tegen cybercriminaliteit, en zo komen we ook in het vaarwater van de Vlaamse publieke sector.

Nieuwsgierig?

Volg via deze link op 16 juli 2020 het tweedelige Engelstalige webinar waarin de meerwaarde van LOCARD, FORMOBILE en Global Cybercrime Certicification (verschillende overkoepelende projecten) duidelijk wordt.