Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

AI voor Openbaarheid Van Bestuur "The Art of the Possible", ontdek het 24/09/2020 tijdens Shopt IT

06/07/2020

AI voor Openbaarheid Van Bestuur "The Art of the Possible"

Stephen Lernout | Business Development & Innovation Nalantis

AI (Artificiële Intelligentie) voor Taal komt steeds meer naar de voorgrond en stilaan worden de eerste applicaties voor Lokale Besturen zichtbaar.
In het kader van Openbaarheid Van Bestuur zet ondermeer de Stad Gent vol in op het gebruik van deze nieuwe technologieën om medewerkers en
burgers vlotter toegang te verschaffen tot bestuursdocumenten en besluitvorming. Deze eerste successen zetten de deur open voor tal van nieuwe oplossingen die Steden en Gemeenten op korte termijn naar een omslagpunt kunnen brengen. In deze sessie komt u te weten welke mogelijkheden er zijn gaande van een voorzichtige aanpak tot visionaire standpunten omtrent Open Data Policies. Ontdek wat AI voor uw Besluitvorming kan doen in oa. OpenCity Platformen maar ook hoe de nieuwste technologie kan/ helpen met Audio/Visuele captatie van Gemeenteraden. Of wat dacht u van OpenDemocracy ... een concept om de inhoud van uw besluiten te publiceren via visuele tools. De toekomst bestaat reeds vandaag!

Geïnteresseerd?
Volg deze infosessie op 24/09/2020 tijdens Shopt IT.

Inschrijven kan hier!