Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

De FOD Economie publiceert voorbeeldformulier voor verplichte registratie in horeca.

31/07/2020

Waarom moet dit?

De Nationale Veiligheidsraad heeft op 23 juli 2020 beslist dat horecazaken de aanwezigheid van hun gasten moeten noteren. Dit komt er niet zomaar: de COVID-19 pandemie woedt opnieuw in volle hevigheid, en dit is slechts één van de maatregelen genomen om jou, je familie, vrienden en de andere klanten beter te kunnen beschermen. Jouw en hun gezondheid staat op nummer één!

Wat gebeurt er met je gegevens?
We begrijpen dat je bezorgd bent om de verwerking van je persoonsgegevens. Men verwerkt de gegevens in opdracht van het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid. Men houdt je gegevens bij in een gesloten envelop voor een duurtijd van 14 dagen, waarna die onherroepelijk worden vernietigd. Enkel in het geval van een vastgestelde besmetting, worden jouw gegevens verder gecommuniceerd naar de bevoegde overheidsdiensten. In geen geval gebruikt men je gegevens voor marketing- of andere doeleinden dan tracing in het kader van de COVID-19 pandemie

 

De FOD Economie publiceerde een voorbeeldformulier voor verplichte registratie in horeca

Bekijk hier het formulier en gebruik dit of een variant !