Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Wie zijn de standhouders op Shopt IT?

02/09/2020

Wie zijn de standhouders op Shopt IT?

Onze Platinum partners , deze zullen zich op het gelijkvloers bevinden

1             BCT Enterprise Information Management
Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van oplossingen die datastromen omzetten naar informatie.

2             Canon
Canon België verzorgt de regionale distributie van haar kantooroplossingen via Canon Business Centers.

3             Escala
Escala organiseert opleidingen en begeleiding, specifiek voor medewerkers uit openbare besturen, social en non-profitsector;

4             Microsoft
Lokale besturen vertrouwen al vele jaren op Microsoft software voor hun mailverkeer, PC- en server infrastructuur, samenwerking, software,…. 

5             Nalantis
Nalantis heeft een Artificieel Intelligente (AI) technologie ontwikkeld die machines toelaat om tekst en natuurlijke taal te begrijpen. Deze nieuwe generatie ‘Natural Language Understanding’ (NLU) kan ingezet worden in verschillende talen en domeinen.

6             Nutanix
Één operating system, één klik en dat voor élke cloud? Dat is wat Nutanix belooft. Nutanix wil IT-infrastructuur onzichtbaar maken. Dat doen ze met één besturingssysteem of Operating System (OS). Dat laat een uniforme structuur toe voor verschillende cloudomgevingen. Op die manier willen ze de grenzen laten vervagen tussen privé, openbare en gedistribueerde clouds.

7             paddle.be
Paddle is een joint venture die in het kader van het kañooh raamcontract met de Vlaamse overheid een eigen CMS heeft ontwikkeld en maandelijks voorziet van gratis updates. Het CMS is gebouwd voor gebruikers zonder technische ervaring. Daarnaast kan je via het raamcontract gebruik maken van alle diensten aan je websites te analyseren, te bouwen en verder te laten groeien.

8             pepperflow
Pepperflow is een Nederlands bedrijf dat lokale besturen helpt grip te krijgen op informatie in bedrijfsvoeringsprocessen. Denk bijvoorbeeld aan de totstandkoming van producten in de Beleids- en Beheerscyclus, maar ook de periodieke rapportages over projecten, actieplannen, acties etc.

9             QMATIC
Qmatic is marktleider in Customer Journey Management technologie en advies. Al meer dan 30 jaar helpen ze private en publieke organisaties, waaronder gemeenten en overheden, onvergetelijke klantinteracties te realiseren. Het geïntegreerde enterprise platform geeft inzicht in de optimalisatiemogelijkheden voor klantinteracties, personeel- en resourceplanning.

10.          Savaco (IT Care )
Savaco is de ideale partner voor lokale overheden die complexe vraagstukken omzet in concrete IT-oplossingen. Savaco /IT Care zorgt voor de begeleiding bij de optimalisatie van hun infrastructuur a.d.h.v. oplossingen zoals Microsoft 365 en Azure waardoor flexibel en efficiënt werken mogelijk wordt. Door middel van strategisch advies en coaching worden stappen gezet richting hogere productiviteit, gebruiksgemak en samenwerkingsmogelijkheden binnen een veilige omgeving. Bovendien blijft Savaco/IT Care u verder ondersteunen met support voor zowel de administrator als de eindgebruikers

11          Seris
SERIS is een eigentijdse organisatie met een creatieve en innoverende overtuiging. De SERIS-groep bestaat uit ervaren ondernemingen, die elk met hun specifieke expertise, nauw samenwerken om tot geïntegreerde en op maat gemaakte veiligheidsoplossingen te komen.

12          Synergics
In het tijdperk van de digitale transformatie biedt Synergics, de grootste Cloud Change Agent in België, de meest complete totaaloplossing voor alle uitdagingen die bij deze transformatie de kop opsteken. Zo staat Synergics vandaag (lokale) overheden bij met een op maat gemaakte Cloud-oplossing.

13          Tobania
Als het toonaangevende Belgische Business & Technology Consulting bedrijf begeleidt Tobania uw bedrijf bij uw digitale bedrijfstransformatie.

14          TOPdesk
TOPdesk is de partner voor overheden om hun dienstverlening voor burgers en interne collega’s te professionaliseren en digitaliseren.

15          Public-Sourcing
Public-Sourcing is een onafhankelijke, vendor neutrale speler met een expertise in contractor sourcing en sourcing solutions in de publieke sector.

16          Vanden Broele
Uitgeverij Vanden Broele biedt sinds 1957 kennis op maat van lokale, regionale en centrale overheden. Zowel in Vlaanderen als in Brussel en Wallonië. Een naadloze vertaalslag van de theorie naar de praktijk vormt daarbij steeds het uitgangspunt.

17          ZETICON
Zeticon uw mediabestanden duurzaam bewaren, eenvoudig documenteren en delen / downloaden is het doel van de MediaHaven software. Mediahaven kan zowel als een Saas oplossing of geïnstalleerd worden op uw hardware.

 

Op de 1ste verdieping bevinden zich al onze andere standhouders

 1. 2Grips
 2. 4D vision
 3. ABB
 4. Belfinity
 5. Bluefields
 6. C-Clear
 7. Cevi
 8. Citymesh
 9. HFB
 10. IRC Engineering
 11. IT1
 12. Telenet Business
 13. Ultimo