Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Het was een knaller van een dag, Shopt IT 2020

24/09/2020

Gisteren was het naar jaarlijkse traditie terug tijd voor Shopt IT. Gezien de bijzondere tijden hebben we geopteerd voor een coronaproof editie die volledig virtueel kon doorgaan, met alle mogelijkheden van de fysieke beurs die iedereen intussen mee vertrouwd is. 260 deelnemers beleefden een volgens hen “unieke, leerrijke dag” en onze 31 standhouders hadden hun handen vol met het organiseren van chatgesprekken en videocalls met de lokale besturen.

Was je erbij, maar heb je nog niet alles kunnen bekijken? Of misschien heb je alles gezien wat je wou zien, maar wil je een of meerdere filmpjes herbekijken? Dat kan, de beurs zal namelijk nog 14 dagen online staan, een van de voordelen van een virtueel congres. Je hebt met andere woorden nog 14 dagen de tijd om een wandeling te maken door de virtuele beurshal en de infosessies te bekijken in een volgorde naar keuze.

Inloggen kan nog steeds via http://shopt-it.virtualfair.be/login met jouw persoonlijke login die je via mail hebt ontvangen.

Benieuwd naar de reacties? Hieronder enkele indrukken van onze bezoekers.