Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Marktonderzoek: Duurzaam, digitaal (samen)werken

01/10/2020

We waren nooit eerder zo (digitaal) verbonden en tegelijk zo ver van elkaar verwijderd. Die tendens brengt zeker de nodige uitdagingen met zich mee, maar geeft ons ook de kans om stil te staan bij de huidige manier van werken en hoe dit in de toekomst idealiter aan te pakken. Welke lessen kunnen we trekken over de organisatie van ons werk? Zijn we productiever thuis of net niet? Wat zijn de grote voordelen maar ook nadelen van het telewerken? Hoe vervangen we de spontane én noodzakelijke gesprekken rond de koffiemachine of tijdens de lunch? Hoe houden leidinggevenden overzicht én vinger aan de pols?

Daarom startten Synergics samen met HR & Well-being partner, Attentia, een onderzoek, ingegeven vanuit het technologische én menselijke belang om een beter beeld te krijgen van de huidige werksituatie.

WAAR PEILT DIT ONDERZOEK NAAR?

Deze vragenlijst behandelt zes verschillende topics die zowel op organisationeel als individueel vlak zullen peilen naar de betrokkenheid van medewerkers en leidinggevenden, de digitale ondersteuning en veiligheid van de nieuwe, hybride werkomgeving, het welzijn van de medewerker en de productiviteit van elk individu, team en organisatie in deze nieuwe situatie. Daarnaast willen we ook stilstaan bij de duurzaamheid van deze verandering. We keren namelijk niet meer terug naar hoe het was. Daarom kunnen we deze evolutie maar beter structureel en duurzaam aanpakken, zodat het een succes wordt voor jou, je medewerkers en je organisatie. 

WAAROM DEELNEMEN?

Als respondent ontvang je specifiek voor jouw sector de inzichten voortkomend uit dit onderzoek alvorens deze publiek meegedeeld worden. Op deze manier beschik je dan over een goede benchmark voor je organisatie die dan beslist een stapje voor heeft.
Onder de respondenten worden ook verschillende prijzen verloot. 

meer informatie

KLIK HIER OM DEEL TE NEMEN AAN HET MARKTONDERZOEK