Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

De bestandsbibliotheek telt 300 bestanden!

27/10/2020

Nog niet helemaal weg met Teams? Vragen over de "Cloud"? Of gewoon interesse op vlak van informatica? Naast tal van informatieve video's op V-ICT-OR Academy of webinars, hebben we ook de bestandsbibliotheek.

De bestandsbibliotheek telt vanaf vandaag meer dan 300 bestanden! Deze staan volledig tot uw beschikking indien u lid bent van onze organisatie. Met behulp van de zoekbalk bovenaan de pagina, komt u terecht bij interessante vaklectuur, leerrijke video's en boeiende presentaties. Hot topics zijn bijvoorbeeld "Cyber security" en "How to? - Live streamen". De bibliotheek biedt een oplossing voor zo goed als al uw problemen.

Je lost niet enkel je problemen op, maar leert ook bij over de nieuwste trends zoals bijvoorbeeld 'Blockchain'. Kortom, de bestandsbibliotheek is een leerrijke omgeving die u zeker moet raadplegen indien u met vragen zit.