Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

De oplossingscatalogus telt 619 oplossingen van 172 leveranciers!

30/10/2020

De oplossingscatalogus bestaat bijna twee jaar! Ondertussen worden al 619 oplossingen door 172 leveranciers aangeboden.

Deze slimme tool stelt u in staat zelf de link te maken tussen de noden van uw lokaal bestuur en de bestaande software die hieraan tegemoetkomt. Het biedt u de mogelijkheid om de door u gebruikte oplossingen op te lijsten en te beoordelen, nieuwe oplossingen te zoeken aan de hand van specifieke criteria en te zien hoeveel Vlaamse gemeentes een oplossing gebruiken.

Het gebruik van de oplossingscatalogus is gratis als u lid bent van V-ICT-OR. Ben je al lid? Check dan even of je gebruikte oplossingen up to date zijn. Je kan makkelijk oplossingen die je gebruikt toevoegen of wijzigen.

Ben je een leverancier? Check dan even of je aangeboden oplossingen up to date zijn. Je kan makkelijk oplossingen die je aanbiedt toevoegen of wijzigen. Staat je oplossing er nog niet bij? Voeg hem dan nu gratis toe.

 

Klik hier om meer te weten te komen over de oplossingscatalogus.

Ontdek hier het aanbod van de oplossingscatalogus.