Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

'Wat is het adoptiepotentieel voor TMaaS als verkeersmonitoringdienst voor kleinere en middelgrote steden?' Vul jij de survey in?

29/10/2020

Dr. Peter Mechant maakt in het kader van het TMaaS project een analyse rond het adoptiepotentieel van het TMaas als een monitoringsdienst voor middelgrote en kleinere gemeenten.

Dit onderzoek gaat in op de onderzoeksvraag 'Wat is het adoptiepotentieel voor TMaaS als verkeersmonitoringdienst voor kleinere en middelgrote steden?' en richt zich op respondenten die werkzaam zijn in mobiliteit of verkeersmanagement voor een lokale gemeente, stad of overheid. Dit onderzoek maakt deel uit van het TMaaS-project.

Het TMaaS-project heeft een platform gebouwd dat burgers en lokale overheden een efficiënt zicht biedt op wat er in hun stad gebeurt op het vlak van multimodale mobiliteit. Het uiteindelijke doel van het TMaaS-team is om een modulaire oplossing op maat te bouwen, waarbij gebruikers een op maat gemaakte tool kunnen bouwen door zich te abonneren op diensten die aansluiten bij hun behoeften. 

VUL HIER DE SURVEY IN!


Alle inzendingen zijn anoniem en het invullen van de enquête neemt slechts ongeveer 7 minuten in beslag.

Voor meer informatie over het onderzoek,kunt u contact opnemen: Peter Mechant, peter.mechant@ugent.be, Universiteit Gent, België.