Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

E-invoicingteam lanceert ‘de e-invoicing koffiehoek’

12/11/2020

Naast de succesvolle maandelijkse e-facturatie talkshow lanceert het Vlaamse e-invoicingteam nu ook een maandelijkse ‘e-invoicing koffiehoek’ waar medewerkers van alle publieke organisaties zich kunnen informeren en discussiëren over e-facturatiethema’s en issues.  

Op 19 november om 10u bijten ze de spits af met als thema ‘de status van de e-factuur en de mogelijke betekenis ervan’.  Ze willen hiermee een antwoord bieden op de concrete probleemsituatie van de leverancier die stelt dat zijn e-factuur verzonden is, en de ontvanger die ze niet terugvindt in het eigen financieel systeem.  
Deelnemen aan de koffiehoek van 19 november om 10u doe je door aan te melden op Click here to join the meeting . Volgende koffiehoek op 14 december om 10u.

Met deze twee vernieuwde formats wil het centrale team verder sterk sensibiliseren voor het e-facturatieproject. De voordelen zijn immers te evident!

Algemene informatie:
https://overheid.vlaanderen.be/e-invoicing