Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

De eerste 2 e-learning cursussen beschikbaar!

14/12/2020

Tijdens Manage IT, afgelopen week, lanceerde Louis Massagé officieel het e-learningplatform van de Vlaamse ICT Organisatie, een online platform waarlangs lokale besturen zichzelf via training en online opleiding sterker kunnen wapenen tegen crisissituaties zoals de coronacrisis van tegenwoordig. Eindgebruiker of beheerder, beginner of gevorderde, personeelsmedewerker of GIS-verantwoordelijke, iedereen vindt er wel een opleiding op zijn maat. De ruimte is reeds gevuld met opleidingen rond bv. Officetoepassingen.

En er is ruimte voor meer: suggesties blijven welkom op vlavirgem@v-ict-or.be want de tool is en blijft voor lokale besturen!

Vandaag willen we graag de eerste 2 cursussen lanceren:

1. Cyber security: fundamentele kennis opbouwen

 voor meer informatie en inschrijven, klik hier.

 2. Word Anti Fraude Professional in 13 stappen!

voor meer informatie en inschrijven, klik hier