Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Neem deel aan het klantentevredenheidsonderzoek over de gemeenschappelijke ICT-dienstverlening

12/01/2021

Het Facilitair Bedrijf meet de tevredenheid over de gemeenschappelijke ICT-dienstverlening (GID) bij klanten en gebruikers en hun ervaringen in kaart brengen. Zo kunnen wij, in onderling overleg met onze klanten, de dienstverlening verbeteren.

Elke mening telt!

De bevraging focust zich op eindgebruikers, applicatiebeheerders en ICT-verantwoordelijken. Het onderzoek is reeds begonnen in december en verloopt online via het onafhankelijk marktonderzoeksbureau IPSOS. Wij stellen het erg op prijs als ook jij aan dit onderzoek zou meewerken. Het onderzoek duurt slechts een 15 à 20 minuten, afhankelijk van de doelgroep.
 
Met vragen kan je steeds terecht bij Thomas Evens.
Deelnemen kan nog tot 15 januari!