Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Smart cities: VLOCA-vooruitblik

05/02/2021

VLOCA zette in 2020 co-creatieve stappen vooruit om een gedragen Vlaamse Open City Architectuur te realiseren. Op basis van de ingediende initiatieven op de VLOCA kennishub en de actuele noden bij de lokale besturen, start het agentschap van Binnenlands Bestuur ook in 2021 nieuwe VLOCA-trajecten op.

De 1ste resultaten werden vertaald naar een draaiboek voor aanbestedende (lokale) overheden. Dat moet hen ondersteunen om nieuwe smart city initiatieven uit te rollen.

Werk jij binnen een lokaal bestuur aan een slim beleid? Ben je aanbieder van innovatieve ICT-oplossingen of doe je academisch onderzoek binnen dit domein? Maak je deel uit van een burgerinitiatief dat op zoek gaat naar slimme stadsoplossingen? VLOCA doet graag beroep op jouw ideeën, kennis en ervaring! Aarzel niet en registreer je via het contactformulier.

Lees meer over VLOCA