Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Socitm (UK): Digitale trends in de publieke sector 2021

05/02/2021

Socitm (UK) lanceert met trots zijn rapport over digitale trends in de publieke sector voor 2021. Het rapport, dat tot stand is gekomen in samenwerking met de Linked Organisation of Local Authority ICT Societies (LOLA) en Major Cities of Europe (MCE), neemt een onderscheidende positie in en richt zich op de rol van digitaal bij het transformeren van lokale overheidsdiensten, het creëren van plaatsen en het bereiken van betere resultaten voor mensen en gemeenschappen.


Gemakkelijk te verteren kernboodschappen worden afgewisseld met gedetailleerde analyses van auteur en Socitm associate director Jos Creese, die beschrijft wat de digitale toekomst in petto heeft, na de snelle reactie van de publieke sector op de Covid-19 pandemie in 2020.


Ondersteund door persoonlijke bijdragen van lokale overheden uit het Verenigd Koninkrijk en andere landen over de hele wereld, biedt het rapport een uitgebreide kijk op de mogelijkheden voor de publieke sector. Het belicht de cruciale rol van lokale overheden bij het helpen van gemeenschappen om zichzelf opnieuw in te stellen, te hervormen en te vernieuwen en om weerbaarder te worden tegen toekomstige schokken.

Als mede-oprichters van LOLA delen wij met trots deze samenwerking met onze leden. Dit is waarom de organisatie gecreëerd is, om grensoverschreidende kennis te delen.


Klik hier om het volledige verslag te downloaden.

Met dank aan Socitm, MCE en LOLA.