Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Communicatie over covid-vaccinatie via Mijn Burgerprofiel op stuurgroep eGov

16/02/2021

Informatie omtrent de covid-vaccinatie zal op vraag van Agentschap Zorg en Gezondheid en Agentschap Binnenlands Bestuur ook via Mijn Burgerprofiel gecommuniceerd worden. Alle gegevens over waar en wanneer u wordt gevaccineerd, vindt u terug op uw persoonlijke COVID-19 vaccinatiepagina in Mijn Burgerprofiel.

Hoe werkt Mijn Burgerprofiel?

Via de website van een lokaal bestuur is het mogelijk toegang te hebben tot Mijn Burgerprofiel. Dit is een aparte knop die naar de aanmeldflow van Mijn Burgerprofiel verwijst. Na het aanmelden heeft u toegang tot het overzicht van uw overheidsadministratie.

Aan Mijn Burgerprofiel zal in de tweede week van februari de knop 'uw covid-19 vaccin' toegevoegd zijn. Er zijn drie mogelijke scenario's over wat de burger precies kan zien op die pagina:

  1. De burger moet wachten op uw uitnodigingsbrief die per post zal toekomen: er zijn nog geen details zichtbaar.
  2. De burger heeft een uitnodigingsbrief met datum ontvangen: de locatie en het tijdstip van de afspraak en wat u moet meebrengen is zichtbaar, de folder en uitnodiging kan hier ook gedownload worden.
  3. De burger die e-box reeds koppelde met Mijn Burgerprofiel: u ontvangt de brief ook via een melding. 

Ook Mijn Burgerprofiel op jouw website?

Doe een aanvraag via het webformulier.

Bekijk ook het stappenplan van een aansluiting.

 

In onze bestandsbibliotheek kan je de presentatie en de opname van deze toelichting raadplegen.