Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Uitnodiging: Belgisch leernetwerk voor duurzame aankoop van ICT

18/02/2021

Het Federaal Instituut voor Duurzame Ontwikkeling (FIDO/IFDD) nodigt u graag uit om deel te nemen aan het Belgisch leernetwerk voor duurzame aankoop van ICT. Het doel van dit initiatief is om publieke aankopers meer duurzame (circulaire, milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde) ICT te laten aankopen/leasen door onderling kennis te delen en goede praktijken naar voor te schuiven m.b.t. smartphones, PC’s en laptops. Het leernetwerk richt zich naar Belgische aankopers en overheidsexperten werkzaam binnen een organisatie die onderhevig is aan de wetgeving op de overheidsopdrachten (zoals onderwijsinstellingen, overheidsdiensten, gemeenten, OCMW’s enz.). Uw ICT-aankoopbeleid kan een belangrijke hefboom zijn om de ICT-productieketen te verduurzamen.

Het leernetwerk gaat door in 2021 en bestaat uit 4 halve dagen verspreid over het jaar. De 3 eerste sessies gaan online door, de terugkomsessie gaat door (indien mogelijk) in Brussel. Deelname is kosteloos maar registratie is vereist. Registreer u hier ten laatste op 17 maart. Opgelet: de plaatsen zijn beperkt!

Meer info vindt u hier

Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen.  Stuur deze mail gerust door naar geïnteresseerde collega’s. Bij verder vragen, kan u contact opnemen met:  Kim Claes, kim.claes@catapa.be

 

Dit leernetwerk is een initiatief van het Federaal Instituut voor Duurzame Ontwikkeling (FIDO/IFDD), met de ondersteuning van de Waalse overheid en Vlaamse overheid.