Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

V-ICT-OR Academy - 25/02/2021: "Windows Virtual Desktop" Laatste kans

22/02/2021

Laatste kans om jezelf in te schrijven!

In tijden waarin thuiswerk de norm is, is het aanbieden van een performante en veilige werkplekomgeving belangrijker dan ooit om continuïteit en een goede dienstverlening te garanderen. Met Windows Virtual Desktop (WVD) biedt Microsoft een antwoord op een heel aantal pijnpunten die klassieke VDI-omgevingen met zich meebrengen zoals performantie, beveiliging, licentiekosten etc…

In deze webinar zal Microsoft toelichting geven over de voordelen van WVD voor overheidsinstellingen en aan de hand van een demo tonen hoe je hiermee zelf aan de slag kan gaan. Hendrik Van Haele zal ook zijn ervaringen delen vanuit de projecten waarin hij betrokken was.

Sprekers:

  • Joris Aeles – Business Group Lead Azure - Microsoft
  • Christophe Lams – Cloud Solution Architect - Microsoft
  • Hendrik Van Haele – Directeur Enterprise Architectuur - V-ICT-OR

Schrijf je hier in voor donderdag 25/02 om 09u00!