Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Opleiding DPO (GDPR): in mei-juni

27/04/2021

Alle organisaties, overheidsinstellingen en bedrijven hebben informatie over klanten, burgers of stakeholders. Sinds 2018 moet de manier hoe je die informatie bijhoudt voldoen aan de GDPR wetgeving. Om  het verzamelen en volgens het verwerken van persoonsgevens correct - volgens de GDPR wetgeving - te laten verlopen is elk(e) bedrijf/stad/gemeente/organisatie verplicht een 'DPO' of 'Functionaris gegevensbescherming' aan te stellen.

Opdat deze Data Protection Officer (of DPO)met kennis van zaken zijn of haar jobrol zou kunnen vervullen is een gedegen basisopleiding een eerste noodzakelijke stap om volgens een structurele aanpak aan de mininum GDPR vereisten te kunnen voldoen.

Maar GDPR is niet alleen een hoofdbreker, sommige organisaties zien er ook opportuniteiten in om het contact met hun stakeholders aan te halen. We bekijken in deze opleiding niet alleen de wettelijke vereisten, maar gaan ook in op de mogelijkheden die GDPR uw organisatie biedt.

V-ICT-OR biedt haar leden deze vijfdaagse opleiding aan in samenwerking met SBM.

De volgende opleiding vindt online plaats op:
25.5, 01.6, 08.6, 15.6 en 22.6 

Inschrijven doet u hier.