Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

The Original Twenty

05/04/2021

De Vlaamse ICT Organisatie heet binnenkort de twintigste gebruiker van BuyIT Public welkom. Daarom richt V-ICT-OR de Orginal Twenty of de O20 groep op. Zij zullen eind mei voor de eerste keer samenkomen om hun ervaringen met elkaar te delen en na te denken over mogelijke verbeteringen op het platform.

Na zes maanden actief te zien mag BuyIT Public binnenkort zijn twintigste gebruiker verwelkomen en dat moet gevierd worden. De Vlaamse ICT Organisatie richt dan ook de 020-groep op, een overleggroep van de eerste twintig BuyIT Public-gebruikers. Als eerste gebruikers kennen zij het platform door en door waardoor zij een heel belangrijke bron van informatie voor ons zijn. De 020-groep zal dan ook semestrieel samenkomen om de opgedane ervaringen rond IT-aankopen op en naast het platform met elkaar en V-ICT-OR te delen. Dit moet ons toelaten om het platform nog beter aan te passen aan de huidige noden van onze gebruikers waardoor we onze dienstverlening verder kunnen perfectionaliseren.

De eerste O20-vergadering zal eind mei plaatsvinden. Door de huidige maatregelen zal deze online plaatsvinden, dit weerhoudt ons echter niet om tijdens deze eerste vergadering aandacht te besteden aan een eerste  kennis en het delen van de eerste ervaringen op het platform.