Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Weet jij welke producten verkrijgbaar zijn op BuyIT Public?

06/04/2021

V-ICT-OR ontvangt heel wat vragen over het gamma dat wordt aangeboden via BuyIT Public. Het platform biedt je een gamma van meer dan 150 000 producten afkomstig van zo'n 11 000 producenten en 70 distributeurs. V-ICT-OR geeft je graag een uitgebreider beeld van deze 150.000 producten.

Naast de mogelijkheid om zonder administratieve rompslomp maar met de garanties van een overheidsopdracht aankopen te plaatsen, biedt het platform ook de mogelijkheid én zekerheid de brede markt bevraagd te hebben tijdens uw zoektocht. V-ICT-OR heeft er namelijk voor gezorgd dat er momenteel reeds 150 000 producten van zo'n 11 000 producenten en 70 distributeurs beschikbaar zijn via het platform. Door deze ruime keuze kan je er als aankoper dan ook zeker van zijn dat je het best passende product voor jouw organisatie kan terugvinden op ons platform.

Het platform werd speciaal gerealiseerd om IT-aankopen mogelijk te maken. Deze 150 000 producten bestaan dan ook uit zeer uiteenlopende productcategorieën. Als aankoper kan je op het platform momenteel terecht voor de aankoop desktops, laptops, drives, mobiele telefoons, motherboards, netwerk switches, printers, projectors, scanners, schermen, servers, tablets maar ook allerlei soorten software (antivirus, accounting/finance, backup software, diagnostics, encryption software, mail client, netwerkmanagement, statistics etc.).

Neem zeker een kijkje en ontdek welke producten er voor jou liggen te wachten.