Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

V-ICT-OR brengt Original Twenty samen

08/06/2021

De Vlaamse ICT Organisatie heette twee weken geleden zijn twintigste BuyIT Public-gebruiker welkom. Om dit te vieren richtte V-ICT-OR de Orginal Twenty of de O20 groep op. Deze groep kwam vorige week de eerste keer samen om BuyIT Public-ervaringen met elkaar te delen en na te denken over mogelijke verbeteringen van het platform.

Na zes maanden verwelkomde BuyIT Public twee weken geleden zijn twintigste gebruiker en dat konden we niet zomaar voorbij laten gaan. De Vlaamse ICT Organisatie richtte de 020-groep op, een overleggroep van de eerste twintig BuyIT Public-gebruikers. Als eerste gebruikers kennen zij het platform door en door waardoor zij een heel belangrijke bron van informatie voor ons zijn.

De eerste O20-vergadering vond vorige week online plaats. Na een korte kennismaking tussen de leden hebben we het gebruik van BuyIT Public besproken. Nadat we aandacht besteden aan de voordelen die het platform met zich mee brengt, hebben we ook nagedacht over de mogelijke verbeteringen aan het platform. Op basis van deze feedback maakt de Vlaamse ICT-organisatie verbeteringen aan het platform zodat we onze gebruikers de beste aankoopervaringen kunnen bieden.

Aangezien deze informatie cruciaal is voor onze organisatie en de toekomst van het platform zal de O20-groep semestrieel samenkomen om de opgedane ervaringen rond IT-aankopen op en naast het platform met elkaar en V-ICT-OR te delen. Dit moet ons toelaten om het platform nog beter aan te passen aan de noden van onze gebruikers waardoor we onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren.