Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

DIGIsurvey - Hoe pakken steden en gemeenten in heel Europa digitalisering aan?

22/06/2021

Gegevens over hoe steden en plattelandsgebieden in heel Europa digitale innovatie aanpakken, zijn schaars.
De Digital Economy and Society Index (DESI) geeft inzicht op nationaal niveau, maar een DESI op lokaal niveau bestaat niet. DIGIsurvey heeft tot doel de digitale innovatie van bestuur en openbare dienstverlening op lokaal niveau te meten. Uw input is noodzakelijk om een totaalbeeld van de Europese regio’s te krijgen.

De survey vergt zo’n 30 minuten van uw tijd en geeft tegelijkertijd een uitstekend inzicht in de actuele hot items wat betreft digitale transformatie voor lokale besturen: meer informatie https://lnkd.in/df7Mz7v

De inzichten die deze survey ons biedt laat de Europese Unie en de verschillende deelstaten en regio's toe om nog gerichter steun te bieden aan lokale overheden om van digitaal werken en digitale dienstverlening het nieuws normaal te maken.

DIGIsurvey is een EU initiatief ondersteund door ESPON en het Comité van de Regio’s en uitgevoerd door een consortium bestaande uit OASC, Politecnico Milano, Deloitte en IS-practice.