Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Eind 2021 wordt V-ICT-OR 20... en dat vieren we op Manage IT

23/06/2021

Bijna 20 jaar geleden werd V-ICT-OR vzw opgericht door een aantal enthousiaste ICT-ers uit de lokale besturen die heel wat voordelen in samenwerking zagen. De organisatie focuste vooral op kennisoverdracht en werd ondersteund door een part-time administratieverantwoordelijke.

Vandaag, bijna 20 jaar later bestaat V-ICT-OR uit 8 voltijdse medewerkers, een heel aantal halfvaste medewerkers en hebben we meer dan 1200 leden. Elk jaar brengt V-ICT-OR honderden ICT'ers van het lokale niveau samen op beurzen, themadagen, Regionale Kenniskringen, webinars en opleidingen. V-ICT-OR tools als de informatieveiligheidstool, de maturiteitsmeting of het Centraal Aanmeldings Register zijn standaardapplicaties geworden bij vele steden en gemeenten.

Enfin, in 20 jaar zijn we van een kleine organisatie opgegroeid tot een organisatie die haar bestaansrecht heeft tussen de steden en gemeenten, hun ICT'ers, de provinciale overheden, de Vlaamse Overheid en de marktpartijen die zich richten op de lokale besturen.

Dat vieren we op 8 en 9 december '21 in de Hilton in Antwerpen met een uitgebreide editie van Manage IT. We beginnen de op 8 december met een avondprogramma met topsprekers uit de politiek en de administratie.

Op de 9de verwachten we iedereen die op een strategische wijze bezig is met ICT binnen de lokale overheid op een speciale editie van Manage IT. We voorzien meer netwerkmogelijkheden, inspirerende keynotesprekers en de een verzameling van best-practices vanuit grote en kleine steden en gemeenten.

Hou je sociale media in de gaten, we houden je op de hoogte.