Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

V-ICT-OR Academy Webinar: Cyberactieplan met Smals

28/06/2021

Cyberaanvallen lijken bijna schering en inslag te worden. Eind vorig jaar werd er een labo aangevallen waar er COVID testen werden geanalyseerd. Dit voorjaar kwamen de grote problemen naar boven met de Microsoft Exchange Servers en nog recenter was er de DDoS-aanval op de netwerken van Belnet.

Maar hoe reageer je als organisatie op een cyberaanval. Wie bel je eerst? Welke organisatie kan je waarmee helpen?

Tijdens gratis V-ICT-OR Academy webinar kijken we naar hoe je als organisatie reageert op een cyberaanval. Het doel is te komen tot een toolkit van acties die jou in staat stelt om met enige zekerheid de juiste stappen te zetten wanneer je geconfronteerd wordt met een cyberaanval.  

 Deze webinar wordt gegeven door V-ICT-OR en Smals. Smals is een permanente belangengemeenschap van Belgische (semi-)overheidsdiensten, opgericht voor de ondersteuning en de uitbouw van e-government. Door de borging van kennis en ervaring en door de schaaleffecten wordt aldus aanzienlijk bespaard op ontwikkelings-, beheers- en exploitatiekosten van de informatiesystemen.

Inschrijven doe je (gratis) hier.