Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Heb jij een innovatief idee? Laat het ons weten!

27/07/2021

VLAIO lanceerde ook dit jaar een City of Things oproep, een jaarlijkse subsidie-oproep waarbij de Vlaamse overheid 4 miljoen euro voorziet om alle Vlaamse steden en gemeenten – groot en klein – de kans te geven slim aan de slag te gaan met smart city-toepassingen. Als Vlaamse ICT Organisatie zijn wij benieuwd naar jullie innovatieve ideeën en misschien ondersteunen wij uw bestuur wel in de realisatie van uw ideeën.

Via de City of Things oproepen wil de Vlaamse Overheid elke Vlaamse stad of gemeente ‘slim’ maken en de mogelijkheden van het Internet of Things en het gebruik van open data laten verkennen. Het ultieme doel is om met innovatieve technologieën het leven in de gemeenten aangenamer en duurzamer te maken. Met lokale besturen op mensenmaat en een grote groep leveranciers van slimme toepassingen, heeft Vlaanderen namelijk ontzettend veel troeven in handen om uit te groeien tot een slimme regio. 

Elk jaar kiest V-ICT-OR enkele projecten uit die men wil ondersteunen en begeleiden in dit proces. Laat ons jouw ideeën voor 1 oktober weten via vlavirgem@v-ict-or.be en misschien werken wij samen om jouw idee om te zetten naar de realiteit. 

Klik hier om meer informatie te verkrijgen over de nieuwe oproep.