Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Schrijf je nu in voor de nieuwe 'App in a Day' workshops

12/08/2021

Eerder dit jaar organiseerden we met C-Clear Partners een 'App in a Day' workshop waarin we samen aan de slag gingen om in één dag een app te maken rond bezoekersregistratie.

Wegens het grote succes zullen we dit najaar 2 extra sessies organiseren. De workshops zullen online plaatsvinden, zijn volledig gratis en staan open voor maximaal 10 deelnemers. Inschrijvingen gebeuren op basis van het first-come-first-serve principe met één deelnemer per organisatie.

Donderdag 7 oktober: Power Apps in Day “Materiaalontlening”

Tijdens deze App in a Day ontwikkelen we samen een platform voor materiaalontlening. Gebruikers kunnen zich bij een centraal punt aanmelden om verschillende soorten materialen te ontlenen. Bij de ontleen-organisaties wordt dezelfde app gebruikt om aan te duiden dat het product werd afgehaald en om de reservatie te voltooien. Voor hen voorzien we bijkomend (via extra security) ook een overzicht met gereserveerde materialen. Voor het centraal beheer wordt een integratie met Power BI -de business intelligence suite van Microsoft - ingesteld om eenvoudig analyses te kunnen maken op basis van de data die de app aanlevert. 

Inschrijven kan op deze pagina.

Donderdag 25 november: Power Apps in Day “Onkostenregistratie”

In deze sessie gaan we samen een low-code applicatie bouwen waarop medewerkers op snelle wijze hun onkosten kunnen registreren. We maken een visuele app die zowel kan dienen voor de invoer van nieuwe uitgaven als voor het scannen van onkostennota's. Op die manier kunnen de medewerkers op eender welke locatie onmiddellijk deze administratie afhandelen. We bouwen ook een dashboard voor de medewerker waarin die een overzicht krijgt van zijn eigen onkosten.  
Vervolgens bouwen we een tweede app die gebruikt kan worden door een leidinggevende. Deze kan ingezet worden voor het valideren van binnenkomende onkosten. Via een dashboard kan de leidinggevende een overzicht krijgen van alle onkosten van al 'zijn' medewerkers. 

Inschrijven kan op deze pagina.