Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Waar zitten onze data? - Master Data Management

09/09/2021

Waar zitten onze data? Een nieuwe functionaliteit binnen de oplossingscatalogus biedt de mogelijkheid om bestaande koppelingen tussen verschillende oplossingen te raadplegen. De nieuwe functionaliteit biedt de mogelijkheid om koppelingen, datatypes en authentieke bronnen aan te duiden. Naast een lijstoverzicht is er ook een visueel overzicht met legende en filtermogelijkheid per datatype.

In onderstaand demofilmpje geeft Hendrik wat meer uitleg over hoe het in zijn werk gaat. De koppelingen zelf kan je hier raadplegen.

Maken jullie binnen jullie lokaal bestuur gebruik van koppelingen die nog niet in het overzicht staan? Voeg deze dan snel toe, zo heeft ieder lokaal bestuur een beter zicht op de bestaande koppelingen.

Bieden jullie als leverancier koppelingen aan die nog niet in het overzicht zijn opgenomen? Voeg ze dan snel toe, zodat het voor ieder lokaal bestuur duidelijk is met welke andere oplossingen jullie op heden koppelingen voorzien.

Zin om mee de richting van de gemeentelijke Master Data Management te bepalen? Sluit je dan aan bij onze werkgroep architectuur!
Interesse? Mail naar oplossingscatalogus@v-ict-or.be.