Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Schrijf je nu in voor de webinar met Pepperflow!

17/09/2021

Op dinsdag 28 september, om 14.00 uur, neemt Thomas Mulle van Pepperflow u mee in de mogelijkheden die Pepperflow uw organisatie biedt voor het beheren van uw projecten. Pepperflow is een SaaS-oplossing waarmee lokale besturen processen als de BBC, beleidsopvolging, financiële rapportages, beheersing GDPR en projectmanagement integraal kunnen vormgeven aan de hand van ingebouwde PDC dynamiek. Zo wordt informatie transparant ontsloten voor betrokken stakeholders, kunnen collega’s digitaal samenwerken aan BBC-documenten en krijgt de organisatie grip op beleid, taken, processen en activiteiten. Pepperflow ondersteunt sinds de start in 2019 inmiddels meer dan 30 lokale besturen in Vlaanderen met onze applicatie. 

Tijdens dit webinar gaan we onder ander in op: 

  • Hoe werkt de koppeling van Pepperflow met uw financieel systeem?
  • Hoe krijgt u overzicht over het hele project portfolio in uw gemeente?
  • Hoe maakt u een dashboard per dienst of per medewerker?
  • Hoe integreren we uw bestaande projectfiche? 
  • Hoe maakt u een concrete planning met mijlpalen, taken en een GANTT?
  • Hoe groot of moeilijk is de stap naar capaciteitsplanning?

Daarnaast duiken we ook iets dieper in de praktijk. Hoe implementeren we onze software? Met name het element change management zal hierbij aan bod komen. Kijk op 28 september mee en we vertellen u er alles over. Tot dan!

Inschrijven is mogelijk op deze pagina.