Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Jo Caudron brengt zijn visie op de wereld op de Nocturne 20 jaar V-ICT-OR

24/09/2021

De Vlaamse ICT Organisatie bestaat 20 jaar en dat moet gevierd worden. Op 9 december organiseren we ons jaarlijks Manage IT congres, voorafgaand op het congres vangen we op woensdagavond 8 december de festiviteiten aan met een nocturne voor u en onze eregasten. De keynote speaker van deze avond is Jo Caudron.

De kern van onze maatschappij verandert - deels door digitalisering - maar evengoed door grote vraagstukken over de toekomst op vlak van werk, wonen, mobiliteit, klimaat, gezondheid, onderwijs, globalisering, bevolkingsaangroei en zelfs de problematiek van langer leven? In 'De wereld is rond' gaat Jo Caudron op zoek naar de verbanden tussen elk van deze maatschappelijke transformaties. Hij komt daarbij tot de conclusie dat ze samen een metastorm vormen, een allesoverstijgende reeks van met elkaar verweven perfecte stormen.

Deze metastorm zal een impact hebben op elke beslissing die we als bedrijf, beleid of individu op de lange termijn maken. 'De wereld is rond' is een optimistisch pleidooi om problemen holistisch te gaan benaderen en aan te pakken. Slagen we daar in, dan wacht ons een toekomst die meer dan de moeite waard is. Jo Caudron is al jaren actief als digitaal ondernemer. Sinds tien jaar is hij transformatiestrateeg.

Inschrijven voor Manage IT kan op deze pagina.