Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Schrijf je in om kans te maken op de Gouden Bit & Gouden Byte Award van 2021

23/09/2021

Dit jaar viert Manage IT het 20-jarig bestaan van V-ICT-OR. Voor deze feestelijke editie gaan we opnieuw voor een fysiek congres dat doorgaat in het Hilton-hotel te Antwerpen.

Ook dit jaar organiseren we opnieuw de “Gouden Bit Award” voor slimme lokale besturen, een prestigieuze prijs voor lokale overheden of administraties die dankzij slim ingezette IT het verschil maken voor hun klanten. Daarnaast is er ook de Gouden Byte, een award voor het project dat door een bundeling van krachten tot een gezamenlijke oplossing heeft geleid (intergemeentelijk of interbestuurlijk).

Elke lokale overheid, overheidsbedrijf of sociale non-profit organisatie, kan aan deze wedstrijd deelnemen. De jury zal uit de ingediende dossiers 3 laureaten kiezen. Dien collectief of individueel een project in en hou er rekening mee dat het project voorgesteld zal moeten worden op Manage IT (9/12), waar de uitreiking van de awards zal plaatsvinden.

Klik hier om een project in te dienen.

Inschrijven voor Manage IT kan op deze pagina, inhoudelijke informatie zal de komende periode gecommuniceerd worden.