Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Major Cities of Europe

01/10/2021

Zijn digitale, groene, duurzame transformaties en cyberbeveiliging een prioriteit voor uw organisatie? Heeft u toegang tot de vaardigheden die nodig zijn om die grote veranderingen door te voeren? Bent u van mening dat uw stijl van leidinggeven moet evolueren? Gaat Covid de reimagining van werk en werkplekken verplichten? Wilt u leren en uw ervaring delen met uw collega's in heel Europa in een open, vriendelijke en niet-commerciële omgeving? Van 13 tot 15 oktober biedt Virtually the Best de kans om u voor te bereiden op deze veranderende wereld door deel te nemen aan de online jaarconferentie Major Cities of Europe.

De conferentie Major Cities of Europe is al meer dan dertig jaar een vaste waarde op de kalender en wordt erkend als dé Europese conferentie bij uitstek over baanbrekende transformatie en technologische innovatie in lokale besturen.

In 2022 zal de conferentie in Larissa (Griekenland) plaatsvinden, maar vanwege de pandemie is in 2021 een virtueel evenement de enige optie. Het is het evenement dat iedereen moet bijwonen die geïnteresseerd is in het gebruik van technologie om slimmere en leefbare steden te bouwen. We zullen ons buigen over digitale transformatie, de bijdrage die technologie kan leveren aan duurzaamheid, en hoe we doeltreffend kunnen omgaan met bedreigingen voor de cyberveiligheid, waarbij we zowel de goede praktijken van vandaag als het leiderschap en de competenties om ons naar het volgende niveau te tillen onder de loep zullen nemen.

De Vlaamse ICT Organisatie neemt alvast deel en nodigt jullie allen uit om deel te nemen! Wil je meer informatie? Bekijk dan zeker hun website via www.majorcities.eu/2021-larissa/.