Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Nieuwe voorzitter van de stuurgroep local digital leaders

14/10/2021

Hendrik Van Haele - Projectleider IT bij UGent en Directeur Enterprise Architectuur bij V-ICT-OR - is de nieuwe voorzitter van de stuurgroep local digital leaders die vanuit V-ICT-OR georganiseerd wordt.

De stuurgroep komt iedere 6 weken op woensdag digitaal samen en bestaat uit enkele kernfiguren en voortrekkers van digitalisering in de lokale besturen die samen nadenken over verschillende hedendaagse topics rond digitalisering, automatisering en innovatie. Master Data Management en Referentiearchitectuur zijn voorbeelden van topics die op deze stuurgroep aan bod komen.

Interesse om ook deel te nemen aan de stuurgroep local digital leaders? Contacteer ons via vlavirgem@v-ict-or.be