Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Bart van Buitenen te gast op de CIS-dag

21/10/2021

Privacy-, cybersecurity- en data management expert bij Cranium en directeur van Dasprive 👉 Bart van Buitenen zal als spreker aanwezig zijn op onze cyber & information security dag op woensdag 10 november 2021 te Mechelen.

Bart van Buitenen is de oprichter van White Wire, een organisatie die vorig jaar gefuseerd is met Cranium. De fusie creëerde het grootste privacy- en security consultancybedrijf in de Benelux en internationale klanten ondersteunen in Europa.

Bart is hiernaast ook directeur van Dasprive, een vzw die als doel heeft kennis en toepassing van de fundamentele rechten op privacy en gegevensbescherming te bevorderen. Als onderdeel van Dasprive vzw is er een wekelijkse privacypodcast. De podcast wordt gehost door Bart, die samen met Tim het privacynieuws van context en commentaar voorziet.

KLIK HIER voor het volledig programma
en INSCHRIJVEN voor de CIS-dag.