Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Dien nu uw dossier in voor de Gouden Bit & de Gouden Byte Award tijdens Manage IT 2021

25/10/2021

V-ICT-OR organiseert net zoals vorig jaar de uitreiking van de "Gouden Bit & de Gouden Byte Award" voor slimme lokale besturen.

De Gouden Bit Award is een prestigieuze prijs voor lokale overheden of administraties die dankzij slim ingezette IT het verschil maken voor hun klanten. Elke lokale overheid, overheidsbedrijf of sociale non-profit organisatie, kan aan deze wedstrijd deelnemen. De jury zal uit de ingediende dossiers 3 laureaten kiezen, en de winnaar van de Gouden Bit Award.

De Gouden Byte, op zijn beurt is een award voor het project dat door een bundeling van krachten tot een gezamenlijke oplossing heeft geleid (intergemeentelijk of interbestuurlijk).

De Gouden Bit & Byte Award 2021 zal worden uitgereikt tijdens Manage IT op donderdag 9 december in Hilton Hotel te Antwerpen.

Dien vóór maandag 22 november (om 9u) uw collectief of individueel project in en hou er rekening mee dat uw project dient voorgesteld te worden tijdens het congres, waarna de uitreiking volgt tijdens het theaterdiner.

Het wedstrijdregelement 2021 kan u hier raadplegen

Inschrijven voor de wedstrijd kan via het inschrijvingsformulier

Vorige jaren vielen de volgende inzendingen in de prijzen:

Gouden Bit

2020: Gemeente Duffel met People in People out People Change.

2019: Gemeente Duffel met hun ‘SWITCH’-project.

2018: Stad Roeselare

Gouden Byte: 

2020: Roeselare met MAGDA-documentendienst

2019: Ex aequo, zowel LB365 als DAV werden bekroond.

2018: Agentschap Binnenlands Bestuur (ABB)