Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Interne controlesystemen

23/11/2021

Geen enkele organisatie is perfect maar toch streven we allemaal naar een zo optimaal mogelijke dienstverlening naar onze burgers toe door middel van een efficiënte werking van onze diensten. Om te kunnen werken aan deze optimalisering moeten we natuurlijk ook onze zwakkere punten kunnen detecteren via interne controlesystemen. Maar hoe start je hier nu aan?

V-ICT-OR is ervan overtuigd dat onze Vlaamse lokale besturen de stap naar een efficiënte maar vooral kwalitatieve digitale dienstverlening kan zetten maar merken ook dat lokale besturen nood hebben aan concrete tools die hen informatie kunnen geven omtrent de werking van de organisatie. Al heel wat marktspelers bieden hiervoor oplossingen die je allemaal kan bekijken via onze oplossingscatalogus.

U kan natuurlijk ook zelf aan slag met uw data door middel van diverse dashboardmogelijkheden. U kan er namelijk voor zorgen dat u per oplossing of per dienst via dashboards te weten kunt komen hoelang een proces in beslag neemt, welke stappen in het proces steeds meer tijd innemen dan gepland etc. Deze handige dashboards kunnen van zeer grote waarde zijn voor uw dienstverantwoordelijken, het management of het bestuur aangezien zij hierdoor stappen kunnen nemen om de dienstverlening of de interne werking van de organisatie te optimaliseren.

Wil jij meer informatie over de diverse interne controlemogelijkheden? Hou dan zeker onze website in de gaten of laat van je horen via info@v-ict-or.be