Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Kris Snijkers over 20 jaar V-ICT-OR: "de afgelopen jaren echt goede bijdragen heeft geleverd"

03/12/2021

'IT, Data, technologie zijn ontzettend belangrijk voor onze lokale besturen om hun rol op te nemen in onze samenleving en ik meen dat V-ICT-OR daar de afgelopen jaren echt goede bijdragen aan heeft geleverd om ook de professionalisering en ondersteuning van onze lokale besturen daarin op te nemen.' dixit - Kris Snijkers, algemeen directeur VVSG.

"Vanuit de VVSG hebben we ook de afgelopen jaren op een heel fijne, constructieve manier met V-ICT-OR kunnen en mogen samenwerken."


Inschrijven kan via deze link.


WELKOM!

V-ICT-OR plaatst een mooie selectie van zeer actuele topics opnieuw in de kijker, via deze virtuele formule - met inspirerende sprekers. Kortom opnieuw een niet te missen online event met VRT nieuwsanker Hanne Decoutere als moderator.

Kijk vanuit je veilige bubbel - thuis of op kantoor - naar deze online editie van ManageIT op donderdag 9/12/2021.

Inschrijven kan via deze link.