Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Welkom in de grote V-ICT-OR familie. Voor minder dan één euro per dag ...

06/01/2022

2022. Een nieuw jaar. We hebben er alvast veel zin in! De lijstjes met goede voornemens komen opnieuw tevoorschijn. We lezen regelmatig:

• andere mensen helpen
• leren / studie / kennis
• duurzamer leven
• creatiever zijn

Al deze voornemens zijn reeds 20 jaar de bouwstenen van onze V-ICT-OR vzw organisatie. De Vlaamse ledenorganisatie voor ieder die binnen de lokale overheid betrokken is bij ICT, digitalisatie en innovatie. V-ICT-OR biedt een forum van IT best practices die de dienstverlening van lokale besturen verbetert. En samenwerking tussen de verschillende andere overheidsniveaus zoveel mogelijk te ondersteunen.

Goed nieuws - toetreden tot deze grote community is eenvoudig en vooral niet duur. Voor minder dan één euro per dag geniet je een jaar lang van vele kortingen voor alle V-ICT-OR evenementen, opleidingen, toegang tot interessante online omgevingen, …

Meer info hoe jij en je collega's lid kunnen worden - klik hier.

WELKOM !