Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

2 nieuwe publicaties uitgebracht !

14/01/2022

💡 In samenwerking met de uitgeverij Politeia heeft V-ICT-OR vorige maand twee gloednieuwe publicaties uitgebracht!

💻 “Cyberveiligheid op lokaal bestuursniveau” is een handige leidraad voor IT-verantwoordelijken uit de publieke sector. Zij moeten namelijk de nodige risico’s kunnen inschatten om geïnformeerde beslissingen binnen IT-domeinen te nemen. Deze publicatie ondersteunt hen in hun beleid, o.a. met de hulp van hun nieuwe Quick Responsive Community en informatieveiligheidstool.

🏙️ “Draaiboek voor een gemeentehuis zonder gemeente” focust dan weer op de evolutie van een slimme gemeentelijke referentiearchitectuur naar een Vlaamse Virtuele Gemeente. Hoe brengen we deze evolutie tot stand? Lees het allemaal in deze gloednieuwe publicatie, essentieel voor de boekenkast van ieder lokaal bestuur.

📌 Beide publicaties zijn nu beschikbaar via uitgeverij >>> Politeia .

Voor professionele en persoonlijke ontplooiing.