Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Start van een nieuwe reeks opleidingen ...

13/01/2022

Uit feedback van onze community - hebben we vorig jaar ontdekt dat deze opleiding bovenaan het lijstje staat - bij vele steden en gemeenten. Daarom starten we het nieuwe jaar 2022 met jullie absolute nr 1 prior:

Microsoft 365 - fundamentals
(M-MS900) >>> voor een goede basiskennis bij de adoptie van Microsoft 365 cloud services in je organisatie.

Deze Microsoft 365 Fundamentals-cursus biedt fundamentele kennis over de overwegingen en voordelen van het gebruik van cloudservices en het Software as a Service (SaaS) cloudmodel, met een specifieke focus op het Microsoft 365-cloudserviceaanbod. U begint met het leren over de basisprincipes van de cloud, inclusief een overzicht van cloud computing en specifiek Microsoft-cloudservices. Je maakt kennis met Microsoft Azure en onderzoekt de verschillen tussen Microsoft 365 en Office 365.


... lees meer en schrijf in KLIK HIER