Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Beltug en V-ICT-OR gaan samenwerken.

27/01/2022

Beltug verbindt it-beslissers uit uiteenlopende sectoren en werkt aan hun prioriteiten. Met meer dan 1950 leden uit 490 organisaties, is Beltug de grootste vereniging van CIO's en leiders op het gebied van digitale technologie in België.

Een perfect match met V-ICT-OR VZW - de grootste koepelorganisatie in België van personen die in de lokale besturen werken aan digitalisering en automatisering of algemeen actief zijn met ICT. 

Beltug en V-ICT-OR gaan samenwerken om de inhoud voor hun leden te versterken - via een slimme kruisbestuiving in verschillende kennisdomeinen.

-/-

Recent was CEO Danielle Jacobs nog aanwezig op ons online ManageIT event. Ze deelde een leerrijk verhaal over actuele uitdagingen zoals phishing, ransomware, factuurfraude. Een verhaal over de digitale kwetsbaarheid van medewerkers en organisaties en de wereldwijde toename van deze security incidenten. KLIK HIER en herbekijk deze complete keynote.


#proud #samensterk