Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Eenvoudig ICT aankopen doen via BuyIT Public platform.

03/03/2022

Op zoek naar - aan administratieve vereenvoudiging in uw ICT-aankopen?

BuyIT Public biedt u de oplossing.

Ontdek hier hoe ook uw bestuur eenvoudig aankopen kan plaatsen met de garantie van overheidsaankopen.

Eén jaar na de lancering van het gebruiksvriendelijk aankoopportaal BuyIT Public zijn wij nog steeds ontzettend trots dat we met steun van de Vlaamse Overheid ( PIO-project ) een platform hebben kunnen creëren dat de lokale besturen de flexibiliteit van een klassieke webshop biedt, maar waar doorheen het hele traject ten allen tijde de wet op overheidsopdrachten gerespecteerd wordt (gelijkheid, mededinging en transparantie).

Via dit platform nemen tientallen lokale Vlaamse administraties nu niet alleen op een geïnformeerde wijze beslissingen over haar aankopen - maar doen zij dit ook in een minimum van tijd aangezien uw gunningsverslag automatisch wordt gegenereerd. Deze sterke administratieve vereenvoudiging zorgt ervoor dat procurement / aankoopmedewerkers hun kostbare tijd dan ook meer richten op de vele andere kerntaken.

-/-

Maar naast de gebruiksvriendelijkheid voor de lokale besturen, biedt het BuyIT Public platform ook heel wat voordelen voor de vrije markt van aanbieders. Zo kunnen zij via enkele eenvoudige klikken al hun producten in de kijker zetten.

Wilt ook uw bestuur haar ICT-aankoopproces administratief vereenvoudigen?


VIDEO >>> Bekijk dan zeker dit filmpje waarin collega Milenco u toont hoe u eenvoudig producten kunt vergelijken en aankopen via BuyIT Public.

Voor meer info over het project kunt u ons contacteren via buyitpublic@v-ict-or.be