Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

[kennisdag] digitalisering in de publieke sector

21/02/2022

Een live event in Kortrijk georganiseerd door platinum partner Savaco.

Digitalisering leeft bij lokale besturen en overheden. Voor steden en gemeenten valt er immers heel wat te winnen door in te zetten op digitale technologie: van efficiëntere interne processen tot een betere dienstverlening naar de burger toe. Hoe u als lokale overheid deze digitale uitdagingen concreet aanpakt, hangt af van waar u zelf de nadruk op wil leggen. Door op eigen tempo te evolueren en zelf uw prioriteiten te bepalen, komt u al heel ver.

Tijdens deze kennisdag 'Digitalisering voor lokale besturen' bieden we u inzicht in enkele belangrijke technologieën die de digitale transformatie van uw gemeente kunnen versnellen en hoe u ze slim kan inzetten. U krijgt er ook enkele inspirerende visies van zowel stad als gemeente op hoe u uw digitale roadmap verder kan uitstippelen en welke strategieën u hierbij kunnen helpen.

 

3 redenen waarom u deze kennisdag niet mag missen

  • Krijg nieuwe inzichten omtrent verschillende technologieën die een rol spelen in digitalisering.

  • Laat u inspireren door visies en getuigenissen van zowel een stad als een gemeente.

  • Ga naar huis met een concreet stappenplan om de digitale transformatie in uw stad of gemeente in goede banen te leiden.


KLIK HIER door naar het volledige programma van 10u tem 15u.