Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Nieuwe startpagina voor de oplossingscatalogus!

07/03/2022

De laatste weken heeft het V-ICT-OR team nieuw leven geblazen in de startpagina van de oplossingscatalogus. Op het dashboard werden enkele nieuwe features toegevoegd om de lokale besturen beter te informeren.

Sinds 2016 bieden we de lokale besturen een platform aan waar lokale besturen hun gebruikte oplossingen, oplossingskoppelingen en referentiearchitectuur in kaart kunnen brengen.

Benieuwd naar de nieuwe features en functionaliteiten? Hou zeker ons nieuws in de gaten, ze zullen de komende weken allemaal aan bod komen! Geen geduld? Neem al eens een kijkje op oplossingscatalogus.be


Het afgelopen jaar zijn heel wat nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan de oplossingscatalogus. Op 12 mei zal er op Shopt IT een volledige sessie gewijd zijn aan de oplossingscatalogus waarin deze functionaiteiten uitgebreid aan bod komen. Meer informatie hierover zal binnenkort volgen.