Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Vragen omtrent cloudmigratie? Geef ze zeker door ifv cloud pitchdag.

18/03/2022

Al jaren hebben we het over “IT als commodity” of met andere woorden het vanzelfsprekend zijn van een aantal IT services, net zoals water uit de kraan en elektriciteit uit het stopcontact komt. Wanneer u een lamp aan doet, wilt u gewoon dat die werkt. U weet dat u daar elektriciteit voor nodig hebt, maar op dat moment is het niet belangrijk hoe de elektriciteit precies bij de lamp komt. Deze processen zijn verborgen achter enkele eenvoudige handelingen om een nutsvoorziening die vele voordelen biedt te verkrijgen.  

Voor IT-gebruikers zou het fijn zijn om van dezelfde voordelen te profiteren bij het ontwikkelen en implementeren van toepassingen, het beheer en het gebruik er van, dit vinden we terug onder de noemer cloudcomputing. We zien dan ook dat heel wat besturen hier mee aan de slag zijn gegaan of hiermee aan de slag willen gaan. Beide groepen blijven echter met vragen zitten rond de cloudmigratie.  

Samen met onze partners wensen we jullie een antwoord te bieden op al jullie vragen tijdens onze online pitchdag op 6 mei 2022.

Acht bedrijven zullen namelijk de kans krijgen uw vragen te beantwoorden binnen het vooropgestelde tijdsslot van 45 minuten per partner.

Heb jij vragen omtrent cloudmigratie?
Schrijf je dan zeker in en stel je vragen voor 15 april 2022
 via dit formulier.