Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Gratis kennisdag: Het gevaar van schijnveiligheid bij cybersecurity

17/03/2022

Op 1 april organiseren een gratis kennisdag “Het gevaar van schijnveiligheid bij cybersecurity”. Vaak voelen we onszelf wel veilig, maar we hebben zonder er veel geld of tijd tegen te gooien geen idee of dit terecht is. Schijnveiligheid.

Op deze fysieke kennisdag gaan we onder begeleiding van security-icoon Jan Guldentops op zoek naar de gaten in onze muur. We leren waar de gevaren zitten en vooral, hoe we zelf een aantal tests kunnen uitvoeren om de risico's te verkleinen.

Naast de theorie nemen we die dag ook uitgebreid de tijd, samen met de securitystudenten van de AP Hogeschool Antwerpen, om hands-on onze eigen omgeving aan een aantal tests te onderwerpen. De resultaten worden onmiddelijk besproken en Jan en zijn team geven advies.

Deze kennisdag gaat door in het VAC te Gent – naast het Sint-Pietersstation dus makkelijk bereikbaar via openbaar vervoer! 


Inschrijven kan via deze link.Deze kennisdag is gratis voor leden en de eerste in een reeks (1 per maand) van gratis webinars en kennisdagen die dit jaar worden georganiseerd binnen dit steeds belangrijker wordende thema. Nog geen lid? Dat kan al vanaf 35 euro.