Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

200 bestellingen werden reeds geplaatst via BuyIT Public

16/03/2022

BuyIT Public heeft een nieuwe mijlpaal bereikt!

Vorige week werd de 200ste bestelling geplaatst op het BuyIT Public platform.

#trots

V-ICT-OR lanceerde samen met steun van de Vlaamse Overheid ( PIO-project )  eind 2021 het gebruiksvriendelijk aankoopportaal voor ICT producten en diensten: BuyIT Public. We lanceerden een platform dat de lokale besturen de flexibiliteit van een klassieke webshop biedt, maar waar doorheen het hele traject ten allen tijde de wet op overheidsopdrachten gerespecteerd wordt (gelijkheid, mededinging en transparantie).

Via ons platform kunnen administraties nu niet alleen op een geïnformeerde wijze beslissingen nemen over haar aankopen - maar doet ze dit ook in een minimum van tijd aangezien uw gunningsverslag automatisch wordt gegenereerd. Deze sterke administratieve vereenvoudiging zorgt ervoor dat procurement / aankoopmedewerkers hun kostbare tijd dan ook meer richten op de vele andere kerntaken.

Maar naast de gebruiksvriendelijkheid voor de lokale besturen, biedt het BuyIT Public platform ook heel wat voordelen voor de vrije markt van aanbieders. Zo kunnen zij via enkele eenvoudige klikken al hun producten in de kijker zetten.


-/-

Nieuwsgierig naar de opportuniteiten?

  • Ben je een stad / gemeente ... en nieuwsgierig naar de sterke administratieve vereenvoudiging?
  • Ben je een leverancier ... die zijn producten / diensten graag extra visibiteit geeft?

Het dynamisch digitaal aankoopplatform moet fungeren als een digitale ontmoetingsplaats tussen vraag (de lokale besturen) en aanbod (de markt).

Voor meer info over het project kunt u ons contacteren via buyitpublic@v-ict-or.be