Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Word jij reseller voor de steden en gemeenten via BuyIT Public?

11/04/2022

Eén jaar na de lancering van het gebruiksvriendelijk aankoopportaal BuyIT Public zijn wij nog steeds ontzettend trots dat we met steun van de Vlaamse Overheid ( PIO-project ) een platform hebben kunnen creëren dat de lokale besturen de flexibiliteit van een klassieke webshop biedt, maar waar doorheen het hele traject ten allen tijde de wet op overheidsopdrachten gerespecteerd wordt (gelijkheid, mededinging en transparantie).

Via dit platform nemen nu meer dan 45 lokale Vlaamse administraties niet alleen op een geïnformeerde wijze beslissingen over haar aankopen - maar doen zij dit ook in een minimum van tijd aangezien het gunningsverslag automatisch wordt gegenereerd. Deze sterke administratieve vereenvoudiging zorgt ervoor dat procurement / aankoopmedewerkers hun kostbare tijd dan ook meer richten op de vele andere kerntaken.

Wil jij uw producten ook aanbieden aan meer dan 45 lokale Vlaamse administraties zonder afzonderlijke offertes te moeten neerschrijven?

Sluit je dan snel aan op BuyIT Public en zet ook uw ICT producten EN diensten in de kijker!

Via dit filmpje duiden we alvast hoe onze gebruikers eenvoudig producten kunnen vergelijken en aankopen via BuyIT Public.

Geïnteresseerd?
Laat van je horen via buyitpublic@v-ict-or.be